Depozitare lucruri pe durata reparației

Cea mai practică și convenabilă soluție ar fi închirierea unei boxe individuale în Skladovka.md. Aici vă puteți păstra confortabil lucrurile pentru o perioadă de minim o lună, pentru o sumă rezonabilă. În același timp, bunurile dvs. vor fi depozitate în condiții optime și în deplină siguranță. După ce ați primit o cheie individuală cu cip magnetic, veți avea acces non-stop la boxa dvs. La intrarea în depozit este amenajată o parcare comodă. Odată ce locuința dvs nouă este disponibilă, vă puteți ridica lucrurile.

Cum aleg corect boxa pentru păstrarea lucrurilor

Cel mai simplu mod este să vă consulte un specialist
Apelați: 022 88 55 88

Specialiștii noștri vă vor întreba ce bunuri veți depozita vă vor ajuta să alegeți dimensiunile optime.

În plus, aici găsiți câteva reguli pentru estimările de sine stătătoare:

  • Regula 1:10 – Împărțiți la 10 suprafața apartamentului pe care îl eliberați de lucruri. Aceasta va fi dimensiunea aproximativă a boxei necesare.
  • Adăugați suprafața articolelor care nu pot fi dezasamblate – Dacă există articole care nu pot fi dezasamblate sau articole deasupra cărora nu poate fi depozitat nimic – adăugați suprafața acestora la punctul 1. De exemplu, suprafața unei canapele cu două locuri este de 2 m², suprafața unui divan de colț cu trei locuri este de 3 m².
  • Adăugați suprafața de trecere – Dacă intenționați să intrați în boxă uneori și să vă luați din lucruri, trebuie să prevedeți o suprafață de trecere de 0,5 metri lățime. Înmulțiți lățimea trecerii cu lungimea și adăugați la suprafața obținută la punctul 2.

Condiții sanitare impecabile:

  • Deratizare – garantăm absența rozătoarelor
  • Dezinsecție – garantăm absența insectelor
  • Menținerea curățeniei