Despre companie Skladovka.md

Skladovka.md este un depozit modern pentru depozitarea în siguranță a bunurilor personale și comerciale. Oferim spre închiriere boxe încălzite, uscate și curate de diferite marimi: de la 1,2 m³ la 20 m² cu acces non-stop.

Chirie depozit

Având grijă de confortul clienților noștri, am ales cu minuțiozitate amplasarea complexului Skladovka.md. Depozitul nostru este situat în sectorul Botanica, cu o infrastructură dezvoltată și căi de acces comode. Adresa depozitului – str. Burebista, 17. În fața Depozitului este amenajată o parcare spațioasă. Aici puteți găsi cu ușurință un loc de parcare în orice moment.

Avantajele depozitării în boxe

Depozitarea în complexul Skladovka.md este foarte convenabilă și sigură. Boxa închiriată devine spațiul personal al clientului cu acces individual în încăpere. Obiectele personale, inventarul sau arhivele vor fi stocate în condiții agreabile, fără umezeală și devieri de temperatură.

Boxe de diferite mărimi în chirie

Skladovka.md oferă opțiuni de depozitare convenabile atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Locuitorii orașului Chișinău au ocazia unică de a depozita articole de sezon, echipament sportiv și alte lucruri în afara casei. În boxele individuale pot fi păstrate: mobilă și echipamente pentru perioada de reparație sau mutare, seturi de roți, biciclete, bărci sau echipament de camping.

Depozite pentru afaceri în chirie
Depozit pentru familie în chirie
Depozite pentru afaceri în chirie

Persoanele juridice pot utiliza complexul Skladovka.md pentru a depozita bunuri comerciale. De asemenea, vă oferim posibilitatea de închiria un birou lângă boxa Dvs., în clădirea de oficii, care se află lângă depozit. Amplasarea biroului lângă depozit este foarte convenabilă. Veți putea primi clienți, întocmi documente și aduce imediat mărfuri din depozit. În plus, puteți primi clienți în zona de recepție confortabilă a complexului Skladovka.md. Oferim WiFi, cafea și ceai gratuit.

Depozit pentru familie în chirie

Pentru aranjarea comodă a lucrurilor în depozit, puteți achiziționa rafturi spațioase și ambalaje de înaltă calitate. De asemenea, vă sunt puse la dispoziție gratuit echipamente de încărcare (cărucioare, transpalete, stivuitoare).

Securitate în depozit

Pentru a proteja proprietatea clienților, în complexul Skladovka.md este organizat un sistem de securitate cu mai multe niveluri. Pe lângă paza armată non-stop, întreg teritoriul depozitului este supravegheat video. Depozitul este monitorizat de 150 de camere video pe perimetru și în interior. Zonele de observare se suprapun, deci nu există „puncte oarbe” în înregistrări. La intrarea în depozit sunt instalate camere HD care scanează și înregistrează plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor. Înregistrările video sunt păstrate în arhivă timp de 6 luni.

Securitatea boxelor închiriate
Supraveghere video exterioară a depozitului
Senzori de mișcare în depozit
Controlul accesului în depozit
Cameră de suprageghere video în depozit
Senzori de detectare a fumului în depozit
Senzor de deschidere si închidere a ușii de la boxă
Securitatea în depozitul închiriat
Buton de alarmă incendiu în depozit
Sistem de alarmă de securitate în depozit
Securitatea oficiului
Securitatea boxelor închiriate
Supraveghere video exterioară a depozitului
Senzori de mișcare în depozit
Controlul accesului în depozit
Cameră de suprageghere video în depozit
Senzori de detectare a fumului în depozit
Senzor de deschidere si închidere a ușii de la boxă
Securitatea în depozitul închiriat
Buton de alarmă incendiu în depozit
Sistem de alarmă de securitate în depozit
Securitatea oficiului

Fiecare boxă este încuiată cu un lacăt, iar cheia o aveți doar Dvs. și reprezentanții Dvs. autorizați. Accesul în interiorul complexului este posibil doar cu un card personal cu cip magnetic ; accesul pentru persoane neautorizate este interzis. Dacă boxa a fost deschisă, iar Dvs. nu ați intrat în depozit folosind cardul magnetic, se va declanșa alarma și paznicul va verifica imediat boxa Dvs. Depozitarea bunurilor în complexul Skladovka.md este mai sigură decât acasă și mult mai sigură decât în garaj sau la vila personală.

Cum pot reduce costul chiriei?

Suntem întotdeauna atenți la nevoile clienților noștri, oferindu-le tarife avantajoase și echitabile. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți o boxă pentru bunurile Dvs., fără a fi nevoiți să achitați spațiu închiriat suplimentar. În plus, vă vom ajuta să optimizați costurile – vă vom îndruma cum să economisiți atunci când închiriați o boxă.

Sistem de stingere a incendiilor din depozit

V-ați săturat de lucruri inutile acasă? Planificați să deschideți și să dezvoltați o afacere cu cheltuieli optime de depozitare? Bine ați venit la Skladovka.md – un depozit modern pentru stocare individuală în Chișinău, cu tarife accesibile și cele mai bune condiții de păstrare!

Aflați costul depozitării

Lăsați datele dumneavoastră de contact. Vă telefonăm imediat pentru a calcula costul depozitării.