Depozitarea sezonieră a lucrurilor

Hainele și încălțămintea, în special cele de iarnă, ocupă mult spațiu în dulapuri. Pentru a elibera spațiul din dulapuri și a vă menține apartamentul în ordine, puteți închiria o boxă compactă pentru haine în Skladovka.md

Cea mai bună opțiune ar fi o boxă încălzită, cu dimensiunea de 1 m². Depozitele calde și uscate garantează păstrarea corectă și sigură a articolelor dvs. de sezon, deoarece:

  • Asigură o temperatură stabilă
  • Sunt bine aerisite
  • Garantează lipsa mucegaiului
  • Dispun de pază, supraveghere video

Depozitare sezonieră pentru biciclete

Păstrarea bicicletei în sezonul de toamnă / iarnă într-un apartament arhiplin nu este o opțiune. Păstrarea la balcon este, de asemenea, o variantă de evitat, deoarece va începe coroziunea cadrului de oțel, lanțurilor, iar conductele hidraulice (frâne, furcă) vor avea de suferit de la îngheț.

Scara blocului – este lider în cazul furtului de biciclete și nici măcar un lanț gros nu garantează siguranța echipamentului. În plus, cerințele de siguranță în caz de incendiu sunt un argument important împotriva păstrării unei biciclete în scara blocului. Pentru inspecția împotriva incendiilor, totul este de obicei simplu: căile de evacuare trebuie să fie libere, orice piedică – înseamnă încălcarea cerințelor, instrucțiunilor cu aplicarea unei amenzi. Este, de asemenea, puțin probabil ca vecinii să fie încântați de inventivitatea dvs.: bicicletele îi împiedică pe locuitorii blocului să care mobilă voluminoasă, murdăresc spațiul comun sau pur și simplu îi enervează.

O soluție ideală ar fi închirierea unei boxe individuale încălzite, cu dimensiunea de 1-2 m². Puteți păstra bicicleta dezasamblată, desprinzând roțile de cadru și așezând cadrul în poziție verticală. În așa caz, o boxă de 1 m² va fi suficientă. Suprafața utilă rămasă poate fi utilizată pentru depozitarea altor lucruri sezoniere de vară – unelte de grădină, caiace, corturi, valize.

Puteți depozita mai multe biciclete în același spațiu, închiriind o boxă împreună cu prietenii, pentru a economisi bani. De exemplu, puteți închiria o boxă economă de 1 m² cu o înălțime a tavanului de 2.4 m, în care puteți păstra 4 biciclete, desprinzându-le roțile.

În același timp: bicicleta nu vă ocupă spațiul de locuit, nu există riscul de furt, nu există coroziune, cauciucul nu se deteriorează. Este deosebit de important să știți că în boxele noastre se menține o temperatură constantă. Așa cum temperatura variabilă este principalul inamic al oricărei biciclete.

Depozitare sezonieră a echipamentelor sportive

Depozitarea echipamentelor sportive prezintă o serie de provocări: schiurile, snowboard-urile, caiacele, echipamentele de scufundări, skateboard-urile și patinele ocupă mult spațiu, necesită condiții de depozitare specifice și protecție sigură contra daunelor sau furturilor.

Astfel, depozitarea echipamentelor sportive acasă, în garaj sau la vilă este aproape întotdeauna mai puțin preferabilă păstrării în depozite specializate.

În Skladovka.md puteți închiria boxe individuale pentru echipament sportiv, care vă vor oferi:

  • Siguranță deplină
  • Temperatura constantă de 15 – 20 °С
  • Umiditate 40%

Puteți alege un spațiu de depozitare cu regim uscat/cald și cu o temperatură stabilă, sisteme de securitate și supraveghere video 24 de ore, cu sistem automat de stingere a incendiilor și sistem electronic de control al accesului. Echipamentul sportiv vă va servi mult timp, dacă îl depozitați într-o boxă individuală, închiriată în complexul Skladovka.md.

Clienții noștri pasionați de sport închiriază deseori un spațiu de depozitare pentru mai multe familii. Astfel, apartamentele sunt eliberate de echipament, iar costul serviciului de depozitare nu este practic deloc resimțit în buget.

Aflați costul depozitării

Lăsați datele dumneavoastră de contact. Vă telefonăm imediat pentru a calcula costul depozitării.