Depozitare anvelope

Boxele individuale din complexul Skladovka.md sunt o soluție excelentă pentru depozitarea sezonieră a anvelopelor și a discurilor. Pentru a depozita confortabil anvelopele de iarnă/vară, este potrivită cea mai ieftină boxă, cu o dimensiune de 1,2 m³.

De ce este convenabil să păstrați anvelopelele în boxe:

  • Condiții ideale de depozitare

În boxe este menținută o temperatură și o umiditate constantă – cauciucul nu se va usca și vă va servi mult timp.

  • Boxă individuală

Nu există riscul de a primi roțile altcuiva la sfârșitul sezonului, cum se întâmplă dacă le depozitați într-un depozit general, specializat pentru anvelope.

  • Pază 24/7/365

Skladovka.md dispune de serviciu de pază și supraveghere video non-stop. În caz de mișcare neautorizată în boxă, se vor activa imediat senzorii de mișcare și alarma.

  • Acces la boxă 24/7

Vă puteți ridica anvelopele în orice moment. Iar când vine sezonul de iarnă, anvelopele sunt deseori necesare urgent – aceasta este o chestiune de siguranță rutieră.

Boxe pentru păstrarea anvelopelor

Depozitarea corectă a anvelopelor

Dacă vă depozitați anvelopele în mod corespunzător, durata și calitatea acestora vă vor servi pentru mult timp.
Nu puteți depozita anvelopele la un balcon deschis pe toată durata sezonului. Nu aveți alt loc? Este important să protejați anvelopele de lumina soarelui și de precipitații. Razele ultraviolete sunt unul dintre dușmanii cauciucului, schimbându-i structura, reducându-i elasticitatea și ducând la fisurare.
Este foarte important să preveniți deformarea anvelopelor în timpul depozitării. Prin urmare, anvelopele trebuie ținute pe o suprafață plană, fără a depozita nimic deasupra lor, fără a presa părțile laterale (de exemplu, încercând să le înghesuiți într-un dulap sau într-un colț îngust). De asemenea, nu sprijiniți obiecte dure și ascuțite de ele.

Deformarea statică pe o perioadă lungă de timp poate duce la faptul că cauciucul „reține” această formă și ulterior se îndreaptă doar parțial. Deosebit de critică este deformarea marginii de fixare a anvelopelor, din cauza căreia poate fi apoi fixată prost pe disc, iar roata se va dezumfla permanent.

De asemenea, este important să nu păstrați cauciucul mai aproape de 1 metru de sursa de căldură, adică aproape de baterii. Acest lucru poate duce la uscarea excesivă a cauciucului și la uzură rapidă. Pentru a respecta toate aceste condiții și a menține anvelopele în stare bună până în sezonul viitor, vă recomandăm să închiriați o boxă de 1,2 m³ – este econom și convenabil.

Aflați costul depozitării

Lăsați datele dumneavoastră de contact. Vă telefonăm imediat pentru a calcula costul depozitării.